top of page

Innerlijke kind

Bijgewerkt op: 6 apr. 2023


Welkom, leuk dat je interesse hebt om mijn eerste blog te lezen! Ik hoop dat je het leuk vind en ik jou kan inspireren, helpen en eventueel kan begeleiden met jouw innerlijke reis.Innerlijke kind wat is dat?


"Houden van je innerlijke kind kost tijd, geef het aandacht waar nodig en je zal jezelf helen" - Anita van Gilst


❤️❤️ Innerlijk kind


Wat is nu eigenlijk je innerlijke kind?

Dit is een energie vanuit je kind zijn.


🌸 Ons innerlijke kind is onbewust nog aanwezig bij ons en probeert onze aandacht te krijgen, deze energie praat tegen ons Dmv gevoelens ook gevoelens van vreugde, het zijn de onderdrukte emoties die gewoon aandacht willen de pijn die je voelt duw je weg want pijn is niet fijn!


🌸Je innerlijk kind kan boos zijn, onzeker, afwezig.

Dit heeft allemaal te maken met wat je in je kindertijd hebt meegemaakt en onbewust hebt weggestopt en misschien in hele rare situaties terecht komt, misschien ben je wel vernederd, misbruikt, gepest of emotioneel niet begrepen, of je ouder/'s zijn overleden, gescheiden of op school was je overprikkeld en kon je de lessen niet volgen? Noem maar op, vergis je niet het innerlijk kind kan jou alles vertellen.


🌸 Hoe?

Door een innerlijk kind meditatie, deze is heel belangrijk om achter bepaalde stukken in je leven te komen waar de energie stagneert de wel bekende rode draad, waar loopt het vast, waar zit je verdriet. Ik zelf heb dat heel vaak gedaan en ik kan je beloven dat het heel verrassend is wat jou innerlijk kind energie jou te vertellen heeft. Mediteren is enorm belangrijk dit kan ik je leren12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page