top of page

Energetische Stoelen en Eco-Codes

Ur-Codes is de verzamelnaam voor de serie energetische instrumenten, ontwikkeld en geïnitieerd door schrijfster door Monique Timmers. De meest bekende uit deze serie zijn de Energetische Stoelen; Urim-Code, Thummim-Code en Bron-Code.

Met trots kan ik je vertellen dat wij medio eind augustus beschikken over deze stoel!

Wat deze stoelen zo bijzonder maakt, is de lichtmatrix. Dankzij de numerieke codes en de inwijding door Monique wordt er een blijvende verbinding gecreëerd tussen de stoel en de overeenkomstige kosmische velden. Dit is een vorm van astronomische geneeskunst die gebruik maakt van Levend Licht.

Lees hier onder de bijzonder werking van de URIM-Code stoel.

Hoe ziet de sessie eruit?

De sessie starten

We starten de sessie met een kopje koffie of thee zodat je je op je gemak voelt. Ook geef ik je de tijd om relax te worden alvorens we de sessie starten.

Het consult

Tijdens het consult stel ik doelgerichte vragen en stem ik mij af op jou zodat ik de stoel gereed kan maken voor de sessie. De richting van de stoel is erg belangrijk, je neemt dus plaats naar het noorden,oosten, zuiden of westen. Na de sessie is er nog ruimte om na te bespreken.

De URIM-code stoel

Je neemt gedurende 20 minuten plaats op de URIM-code stoel ookwel energetische stoel genoemd. Je focust je op jezelf, laat alle gedachte voorbij gaan. 
Weet dat de Urim-Code je laat voelen dat er blokkades kunnen zijn. Fysieke reacties zijn dan ook mogelijk. Ze zijn echter tijdelijk. Reacties die kunnen plaatsvinden zijn bijvoorbeeld;
lichte hoofdpijn; misselijkheid; sensaties in het lichaam (warmte of koude gevoelens); tintelingen, tijdelijke moeheid door schoonmaak; hartkloppingen; oude pijnklachten die even oplichten, je emotioneel voelen, trekkingen in je lichaam, sensaties in je hoofd, enzovoort. Ze kunnen nooit kwaad, het is enkel de activering van je eigen zelfhelend vermogen of harmonisatie op celniveau dat je voelt. Ook kunnen oude klachten of pijnplekken weer even voelbaar zijn. Het hele systeem wordt opgeschoond. Je kunt ook tijdelijk weinig tot niets voelen. De Urim-Code is er voor iedereen, jong en oud. Ook kinderen mogen de Urim-Code gebruiken. Je mag rustig kussentjes zowel in de rug alsook op de zitting leggen.
Astonomical Clock
"De leraren in de school van Pythagoras verklaarden lang geleden al: 'Het getal is de kern, de basis van elke creatie.' We herkennen getallenmystiek uit eeuwenoude verfijnde culturen. De symboliek van getallen ontsluit de deur naar een transformatieve reis."

- Pythagoras 

Urim-code

De Urim-Code; een Energetische Stoel met een matrix van “Levend Licht”

urim-code01-double your mindset.png

Steeds meer mensen erkennen dat binnenin ons een intelligent bewustzijn actief is, met een grenzeloos potentieel. Dit bewustzijn koestert en geneest.

De Lichtmatrix van de Urim-Code, een levendige matrix van Licht, vergemakkelijkt het optimale functioneren van dit bewustzijn en herstelt de connectie met onze goddelijke blauwdruk – de bron waarin volledige heelheid en eenheid bestaan. In de Urim-Code kunnen we dit intelligente bewustzijn met volledige focus specifieke instructies geven. Hierdoor wordt genezing en vernieuwing moeiteloos in gang gezet, dankzij de celherstructurering en de creatie van nieuwe genen. Op deze wijze herontdekken we onze ware identiteit: authentieke scheppers.

In een optimaal functionerend lichaam hebben cellen onderling een harmonieuze communicatie. Ziekte wordt veroorzaakt door verstoringen in deze celcommunicatie. Deze verstoringen vinden vaak hun oorsprong in diepgewortelde stresservaringen, oude trauma's, belastende bewuste en onbewuste denkpatronen en emoties. Kortom, het betreft overtuigingen en herinneringen die ons welzijn belemmeren.

De energetisch werkende stoel, de Urim-Code, vertegenwoordigt een unieke en moderne vorm van zelfgenezing, een waardevolle gave voor deze tijd.

De werking:

UR-code genezen .jpg

Fysieke werking

 • Neutraliseer negatieve emoties en gedachten effectief.

 • Vind verlichting van stress, onrust, depressie en slapeloosheid.

 • Verminder of neutraliseer geopathische stress.

 • Ervaar ontspanning van de spieren en een diepgaande rust voor je hele systeem.

 • Activeer je eigen zelfhelende vermogens voor welzijn en herstel.

Energetische werking

 • Ervaar een diepgaande energetische zuivering waarbij de energiebanen, ook bekend als meridianen, grondig worden gereinigd.

 • Activeer de Ka-kanalen, buitengewone energiestromen in het etherische lichaam die fungeren als galactische uitbreidingen van het lichaamseigen meridianensysteem.

 • Deze kanalen zijn bedoeld om het lichaam af te stemmen op het Christusbewustzijn.

 • Bereik een verbeterde energiedoorstroming door je hele lichaam, wat leidt tot een diepere gronding.

 • Verhoog je trillingsfrequentie en breng positieve veranderingen in je welzijn teweeg.

 • Laat negatieve energetische codes, implantaten en entiteiten los tijdens dit proces.

6.png
Energetische stoel zelfgenezend vermogen

Spiritueel

 • Bevorder geestelijke en spirituele groei op een stimulerende wijze.

 • Ontwikkel een krachtige en liefdevolle connectie met Moeder Aarde, het goddelijke Moederaspect en het Kosmische Hart.

 • Verken de 9 dimensies en open de schatkamer van de geest, wat resulteert in nieuwe connecties en verhoogd bewustzijn.

 • Betreed tijd-ruimte reizen.

 • Ontvang diepgaande inzichten.

 • Herstel de connectie met je Goddelijke Blauwdruk.

Werken met gedachtevormen stelt je in staat om je eigen realiteit te creëren

genezen bij double your mindset

Wanneer je plaatsneemt op de Urim-Code, kun je moeiteloos je gedachten programmeren en ideeën visualiseren. Dit proces doordringt zelfs je cellen en communiceert met je eigen intelligent bewustzijn. Met gerichte aandacht kun je dit intelligente bewustzijn specifieke instructies geven en een beeld schetsen van volledige gezondheid. Hierdoor wordt genezing en herstel op een natuurlijke manier gefaciliteerd, dankzij het reorganisatievermogen van de cellen en de activering van 'nieuwe' genen. Dit brengt ons terug naar ons ware zelf; authentieke scheppers.

Het enige wat je hoeft te doen is de liefdevolle toewijding opbrengen om maximaal 2 tot 3 keer per week ongeveer 20 minuten in stilte te zitten en gewoon te zijn. Het is eenvoudiger dan je denkt.

_edited.jpg

Heb ik je interesse gewekt?

Voor het boeken van een van mijn diensten stuur mij dan een berichtje d.m.v het invullen van het contactformulier of een e-mail / whatsapp bericht. Het is helaas nog niet mogelijk om via de website te boeken.
Graag je beschikbare datums doorgeven zodat ik kan kijken wat mogelijk is.

bottom of page