top of page

Affirmaties

🌺Affirmatie

💎 Affirmaties zijn woorden of korte zinnen die je herhaalt dit kan hardop of in jezelf, het is een soort van hersenspoeling op een positieve manier, met positieve gedachten kan je je gedachten trainen maar kies altijd een woord of zin wat bij jou past, bijvoorbeeld

😃 ik ben blij

😃 ik voel me goed

😃 ik ben slank

😃 ik ben zelfverzekerd

😃 ik ben krachtig enz enz

Als je dit onder controle hebt en je krijgt er zelfvertrouwen van kan je andere dingen of situaties gaan aantrekken je kan ook visualiseren (beelden) dat je jezelf in een bepaalde situatie bv je moet naar de tandarts en je bent heel bang je kan dan een beeld schetsen in je hoofd dat je heel rustig en glimlachend de deur weer uitgaat, of je wilt een nieuwe auto waar je al jaren verliefd op bent, zie jezelf in die auto rijden en maak het beeld heel levendig dit lijkt hocus pocus maar jij bent de creator van jou leven.

Om te beginnen kan je visualiseren dat je die nieuwe gave broek wil hebben, zie het voor je dat je de broek al hebt en dat je je er geweldig in voelt.

😃 let er wel op je kan affirmeren tot je een ons weegt door gewoon klakkeloos de zinnen op te zeggen, helaas werkt dat niet, dit moet je met heel je lijf al je emoties voelen.

Een geweldige relatie met die man of vrouw waar je je oog op hebt laten vallen gaat helaas zelden lukken (dat lukt alleen als beiden het willen) misschien zit de man of vrouw wel in een relatie je mag dit niet afdwingen, je kan daar gefrustreerd van raken en je geloof kwijtraken in de magie van aantrekken dan slaat dit om naar het negatieve omdat het je niet lukt.

Ook moet het in je bestemmingsplan liggen, misschien droom je dat je lekker in het buitenland wil wonen en zie je jezelf liggen in een lekkere hangmat ( het kan wel maar dan zal je daar niet gelukkig worden) omdat dit niet in overeenstemming zit met jou blauwdruk.

😃 bij de 1 werkt affirmeren wel bij de ander niet. Je moet echt de wet van vertrouwen gebruiken dus volledig vertrouwen wat jij tegen jezelf zegt! Als je zegt ik ben lief maar ergens vertrouw je dat niet dan werkt het negatief.

❤️ Geniet er van meer niet.

.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

OVERGEWICHT

Calciet

Maansteen

Comments


bottom of page