top of page

OVERGEWICHT

Bijgewerkt op: 8 mrt. 2023

Waarom heb je overgewicht en houd jou lichaam vet vast?


Energetische afvallen, hoe werkt dat?


Veel mensen met overgewicht hebben moeite met het innemen van hun eigen ruimte, dit zijn vaak de gevers, mensen die altijd klaar staan voor anderen, ze zijn lief en geven TE veel aandacht aan anderen maar niet aan zichzelf.


Dit heeft te maken met het 1ste chakra deze staat in verbinding met je wervelkolom, de bijnieren, voortplantingsorganen en het bloed. De klachten kunnen zijn: problemen met je gewicht, krampen, vermoeidheid te hoge of te lage bloeddruk, traag zijn, constipatie.


Als je chakra's in balans zijn hoef je geen overgewicht te hebben je lichaam neemt automatisch je oorspronkelijke vorm aan, er zit dus een emotionele blokkade Iets wat je nog niet onder ogen hebt gezien een schaduwkant.

Je innerlijk kind( dit is de energie in jou vanuit je kind zijn) deze kan jou onder meditatie vertellen wat er speelt in jou, er kunnen blokkades zitten waar je zelf misschien geen weet van hebt.


Loslaten is de sleutel om weer je oorspronkelijke lichaam terug te krijgen.


Ik kan jou meenemen op jou innerlijke reis door middel van een reading en samen gaan we kijken waar de energie vastloopt.


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page