top of page

Energie, de kracht van genezen

Bijgewerkt op: 8 mrt. 2023

Weet je dat de geest (je denken vanuit je ego) je lichaam regeert je kan dus vanuit je geest je lichaam ziek maken maar ook gezond, je hebt enorm veel gedachtes op een dag dus je weet zelf eigenlijk wel wat dit kan doen met je lichaam ook de woorden die je uitspreekt zijn enorm belangrijk!

70% van elke gezondheidstoestand komt voort uit trauma, stress is trauma dit kan vanalles zijn een geboortetrauma of een trauma vanuit je jeugd of het trauma wat onze ouders hebben meegemaakt of je voorouders, dit is een energetische lijn wat doorgegeven wordt en onverklaarbare symptomen geeft.

De helft van je stress heb je al meegekregen vanuit de baarmoeder bv of je mensen kan vertrouwen of niet noem maar op.


Maar je bent niet diegene van wat jou ouders is overkomen! Dit zijn gewoon gebeurtenissen en vergeet niet dat deze verhalen NIET van jou zijn.


Trauma is het verhaal wat in jou leeft het mooie is dat jij dit verhaal kan veranderen, als je fysieke klachten hebt ( ziek of pijntjes) dan heb jij je trauma ontkend, iedere diagnose is een vloek en daar moet je jezelf zien uit te breken, eigenlijk is het heel simpel, je moet gaan leren anders te gaan denken en begrijpen dat ziekte niet bestaat het zijn een verzameling symptomen bij elkaar.


Als je negatieve overtuigingen hebt door je eigen geloofssysteem ja dan wordt het inderdaad een werkelijkheid je moet stoppen met het vechten tegen je eigen demonen want dan begin je ze juist te voeden, ze laten je een les zien die je moet leren en jezelf moet losbreken.


Leer de stilte van de geest te beheersen om toegang te krijgen in jou veld. Vraag bijvoorbeeld als je last hebt van ziekte of een buikpijn, spierziekte noem maar op wat het jou te vertellen heeft je krijgt altijd antwoord altijd en dat is de bron de nectar daar zit het antwoord, zie het niet als iets verkeerds en veroordeel jezelf nooit dit maakt het alleen maar erger je hebt al genoeg aan jezelf gewerkt het gaat nu om Iets veel groters!


Pas je geloofsysteem aan, pas je woorden aan en laat je ego gaan door simpelweg je houding te veranderen ga voorbij je angst, trauma is het verhaal wat in jou leeft verander het verhaal en zie het als een cadeau vanuit het universum ( jou hoger zelf) die jou dit verhaal aanbied op een pijnlijke manier, dan geneest jou trauma, ziektes zijn een verzameling van symptomen die jou iets willen vertellen, niks is wat het lijkt. Omarm je demonen voor het geschenk wat ze je hebben gegeven dan breek je los uit de negativiteit waaraan je wordt blootgesteld dus ga voorbij je verstand en vertrouw op je proces vertrouw op jezelf natuurlijk is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

Er zijn hier meerdere methodes voor ook de weg naar binnen moet je zien als lagen die afgepeld moeten worden, dit is ook een proces.


Wil je deze innerlijke reis met mij maken, ik kan jou hierbij helpen en begeleiden.


Veel liefs van mij

15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page