top of page

Hooikoorts

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2023

De lente komt eraan het gras gaat groeien de bomen krijgen hun bladeren weer de

bloemen gaan weer groeien het stuifmeel vliegt weer lekker rond, voor mij een heerlijke tijd van het jaar.

Maar voor velen begint de misère weer, jeukende tranende ogen, niesen, loopneus, moeilijk ademen een grieperig gevoel kortom heel vervelend allemaal.



HOOIKOORTS is een projectie naar jezelf dit zijn gefrustreerde emoties, Je verstopt jezelf je vertrouwt jezelf niet je eigen natuurlijke ik, onzeker, Angst voor de buitenwereld, een zelfverrijking, een vasthoudende energie die vrij wil komen je houd je vast aan het oude patroon een vastgeroest systeem, wat krijg je dan, je gaat iets zoeken buiten jezelf om om je toch lekker te voelen dit kan zich uiten in verslavingen bv koopverslaving, werkverslaving, een nieuwe mooie grotere auto, huis, andere relatie noem maar op.




HOE LOS JE DIT OP


Laat alle energieën vrij stromen, aanvaard jezelf voor de 100% en ben trots op jezelf, zoek het mooie in jezelf en laat het ego je niet tegenspreken want dat is een sterke kracht het ego wil jou tegenhouden het verteld jou verhalen, lekker je hooikoorts komt eraan het is weer Maart, let daarop en breek jezelf open! Dit is enorm belangrijk zoek de kern bij jezelf ga naar binnen daar liggen de antwoorden als in goud voor je klaar, weet dat iedere klacht een schaduw in jouzelf is en jou wat wil vertellen.


Liefs


8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Angsten

Loslaten

bottom of page