top of page

Spiritueel afvallen

❤️❤️ Spiritueel afvallen.( wat is dat)

🙏 Dit klinkt voor veel mensen als iets zweverigs iets vreemds maar dat is het zeker niet dit gaat iets dieper dan niet meer snoepen of veel eten en meer bewegen (natuurlijk is dat sowieso goed) dit heeft te maken met onbewuste ballast.

Emoties die niet zijn verwerkt, pijnlijke ervaringen of je niet veilig voelen we moeten onszelf weer lief en veilig gaan vinden.

🌸 ik zie vet als een beschermlaag, jezelf niet veilig voelen heeft vaak te maken met de relatie met je ouders, meestal heb je overgewicht dat je eten als een manier hebt ingezet om jezelf te beschermen de energie stagneert en blijft letterlijk en figuurlijk vastzitten, buikvet is zeker een teken dat je onbewust op zoek bent naar veiligheid, liefde, steun of zekerheid.

🌻 Je kunt natuurlijk op dieet, veel bewegen, minder eten, je maag laten verkleinen maar onbewust blijf je met een leeg gevoel zitten, de schaduw in je is hier niet mee opgelost, wat krijg je dan? Levenslang aan de lijn zitten, je schuldig voelen dat kan toch nooit de bedoeling zijn??

💕 tips waar je zelf aan kan werken.

Emoties,

Je kan een meditatie doen waarin je je ouders of wie dan ook vergeeft,( vergeven doe je altijd voor jezelf) vergeef en

bedank voor de lessen alvast zijn ze nog zo zwaar.

Beweeg,

Zoek een manier van bewegen wat voor jou goed voelt waar je echt plezier in hebt, bewegen doet veel voor he gelukshormoon waardoor je je weer lekkerder en fitter gaat voelen.

Goed Aarden,

Voel regelmatig tijdens de dag hoe je je voelt, hoe de verbinding met jezelf is. Moeder aarde is er altijd voor je maak contact met de aarde en let op je ademhaling.

🌺Weet dat als je je schaduw/en hebt gezien en losgelaten Je op een moment je lichaam krijgt zoals deze hoort te zijn je kan dan in principe eten wat je wil ( op een normale gezonde manier dan).

❤️ Voor ondersteuning,

Ik kan door middel van een fotolezing of een hartmeditatie je ondersteunen en kijken en voelen wat er speelt in jou schaduw en wat je eventueel moet gaan oplossen, ik kan je tips en trics meegeven en de rest mag je zelf doen😃 dit is toch een geweldig mooie uitdaging, daag jezelf uit en doe lief tegen jezelf, je bent het waard❤️❤️❤️
23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page